Onze organisatie


PEP is een product van Nedap. Binnen het beursgenoteerde Nedap werken dagelijks meer dan 750 medewerkers aan intelligente technologische oplossingen voor relevante thema’s. Voldoende voedsel voor een groeiende bevolking, schoon drinkwater over de hele wereld, slimme netwerken voor duurzame energie zijn slechts een paar voorbeelden van onderwerpen waar Nedap zich mee bezighoudt.

Bij Nedap geloven wij al jaren dat medewerkers het verschil maken. Daarom werken wij in een platte organisatie zonder managers en met veel vrijheid voor het individu. Nedap bestaat uit verschillende marktgroepen, ieder gericht op een eigen marktsegment. Iedere groep is zowel verantwoordelijk voor de ontwikkeling als het vermarkten en verkopen van haar producten.

Eén van deze groepen is Nedap PEP waar een vast team dag in dag uit bezig zijn met het ontwikkelen van oplossingen voor de uitzendbranche. Sinds 2008 zijn we begonnen met een oplossing voor het registreren van uren, inmiddels hebben we een heel palet aan diensten die het leven van de intercedent makkelijk maken. Wil je weten hoe wij werken als Nedap, neem dan contact met ons op.